Veilig online betalen

Veilig online betalen

betaalmogelijkheden

Bij TerraMaxi zijn we erg gedreven in veilig online zaken doen, zo is onze hele website SSL beschermt en worden online betalingen helder, transparant en via beveiligd internet mogelijk gemaakt.

Je kan op verschillende manieren bij ons een bestelling betalen, we hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Betalen met iDeal

Voor Nederlandse klanten hebben we het mogelijk gemaakt om met iDeal te betalen, dit is de meest gebruikte betaalvorm in Nederland en gaat veilig via je eigen bank.

Onze webwinkel herkent uw betaling meteen, en we zullen je order dan ook zo snel mogelijk verzenden.

Betalen met Bancontact

Voor Belgische klanten hebben we het mogelijk gemaakt om met Bancontact te betalen, dit is de meest gebruikte betaalvorm in België en gaat veilig via je eigen bank.

Betalen via overschrijving

Kies je ervoor om via overschrijving te betalen kan je het order bedrag overmaken op onze IBAN rekening. Dit is NL23 INGB 0006 2084 79 op naam van Invesmo. Vermeld altijd je ordernummer.

Houd rekening met een verwerkingtijd van 1 tot 3 werkdagen van uw betaling (tot 5 werkdagen vanuit Belgie) je order wordt verzonden zodra het order bedrag is bijgeschreven op onze bankrekening.

Veilig online betalen is een must, geen optie

Veilig online betalen staat bij ons op hoge prioriteit, daarom werken wij samen met Mollie als betaalprovider. Zij regelen al het betaalverkeer voor ons.