Over TerraMaxi

Over TerraMaxi

Het begon als een hobby, een leuke baardagaam als huisdier. Wat zijn ze leuk!

Na flink te verdiepen in hoe de baardgaam moet gehuisvest worden, wat ze eten (en wat ze echt niet mogen eten) was er Boris! Een leuk mannetje, lekker actief en ow zo vriendelijk. Het triggerde juist meer en meer om te blijven verdiepen in deze mooie dieren. Ik merkte snel dat de doorsnee dierenwinkel veel foutieve informatie gaf, zeker als ze verschillende gens door elkaar gaan halen (of überhaupt niet weten wat een Gen inhoud…) dus al snel was ik dagelijks een het surfen en feiten checken over het onderhouden van baardagamen.

Boris kreeg al snel gezelschap (in eigen terrariums uiteraard!) en nog 1 en nog 1.. en zo groeide de hobby door naar… TerraMaxi! Een kleinschalig bedrijfje wat zich volledig richt op de Baardagaam.

Doelstelling is eenvoudig, van alle baardagaam informatie naar benodigdheden voor de baardagaam, TerraMaxi heeft het! (Of kunnen het snel regelen voor je)

Inmiddels kweken we zelf ook op gezonde wijze en met de juiste genetica. Van tijd tot tijd zullen we dus ook baardagamen aanbieden. (minimaal 8 weken oud!) Momenteel kweken we met Genetic Stripe, Het Trans Zero en een koppel dwergbaardagamen.